Joepie, op kamp

Lief zijn voor elkaar is top! Een knuffel, een complimentje geven, samen lachen, elkaar steunen en respecteren, … Om instant vrolijk van te worden! Maar ook lief zijn voor jezelf en positief in je leven(tje) staan is o zo belangrijk.

Op ons ‘Ik voel me goed’ kamp gaan we een hele week ontzettend veel plezier maken en samen ontdekken hoe fantastisch het is om te zijn wie wij zijn. Dit aan de hand van de 5 straffe boekjes uit de ‘Ik voel me goed’ reeks van Tom Dewulf en uitgeverij Clavis over mentaal en fysiek welzijn bij kinderen.

Leeftijd: 6 tot 8 jaar

Op het programma:

  • kinderyoga
  • sport en spel
  • knutselen
  • muziek en poëzie
  • improvisatie en toneel

De activiteiten starten altijd vanuit een positief gestelde vraag uit één van de boekjes waarbij we stilstaan bij ons eigen talent en dat van onze kampvrienden. Ons team reikt de kids spelenderwijs handvaten aan waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Op kamp, thuis, op school… overal eigenlijk. Jippiejajomus!

Het kamp begint om 9u30 en eindigt om 16u. Voor en na de activiteiten is er opvang voorzien van 8u tot 9u30 en van 16u tot 17u30. Wij voorzien 2x per dag lekker fruit en/of knapperige groentjes die we samen opeten tijdens onze korte pauzes.

Clavis-boekje mee naar huis
Op het einde van het kamp krijgt elk kind één van de boekjes mee naar huis (inbegrepen in de prijs, boekje vrij te kiezen). En wie weet komt de auteur of de illustrator de boekjes wel signeren!

Boek je kamp

Voel jij het ook al kriebelen?

In samenwerking met uitgeverij Clavis