Dit is JoMus

Welkom bij JoMus vzw! Samen met onze straffe animatoren organiseren wij superplezante vakantiekampen en musicallessen voor kids van 3 tot en met 15 jaar. Onze activiteiten gaan door op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel.

(Jo)Missie en visie

Onze missie? Een plezante, veilige en inspirerende plek creëren waar kids, tieners en animatoren zich tijdens de schoolvakanties en in het weekend kunnen ontspannen, kunnen stralen, spelen en groeien. Waar iedereen de kans krijgt om zijn/haar superkrachten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Kortom: een plek waar we maximaal speelplezier willen genereren. Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijke aanpak en werken daarom graag in compacte leeftijdsgroepen.

Aanbod per leeftijd

Kleuters (3-5 jaar)

Met onze jongste oogappeltjes gaan we spelen, spelen en nog eens spelen! We voorzien een gevarieerd programma dat mooi is afgestemd op hun leeftijd en ritme en prikkelen hun creativiteit, zintuigen en hun sociale vaardigheden. De activiteiten worden begeleid door superlieve animatoren met een groot hart voor jonge kinderen. Kleutertjes kunnen mee op speelkamp of musicalinitiatiekamp. Knuffels, doekjes, dutjes en tutjes mogen natuurlijk ook meedoen!

Kinderen (6-10 jaar)

We hebben een breed scala aan activiteiten in petto voor onze coole kids! Gaande van funny speelkampen, tot (kunst)educatieve musicalkampen, wekelijkse musicallessen en wetenschapskampen. Wat je kids ook kiezen: de nadruk ligt altijd op het ultieme speelplezier en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden (en zo veel mogelijk glimlachjes).

Tieners (11-15 jaar)

Onze tieners trakteren we op awesome activiteiten die helemaal aansluiten bij hun interesses en talenten. We hebben musicalkampen waar ze kunnen stralen op het podium, wekelijkse musicallessen om hun skills te verbeteren en wetenschapskampen voor de nieuwsgierige types die willen experimenteren en ontdekken. Vetchill!

Animatoren (+15 jaar)

Studenten, leerkrachten of andere enthousiastelingen met een gigantisch hart voor jeugdwerk en een flinke dosis goesting kunnen na een positief intakegesprek aan de slag als kampverantwoordelijke, animator, docent musical of docent wetenschappen. Een animatordiploma is geen must, maar wel heel mooi meegenomen. Zin in? Meld je hier snel aan!

Faciliteiten en locaties

Onze activiteiten gaan door in scholen en culturele centra in Vlaanderen en Brussel met lekker veel speelruimtes, zoals (klas)lokalen, turnzalen, theaterzalen, STE(A)M-labo’s, grasvelden en speelplaatsen waar de verschillende groepen wisselend vertoeven in functie van het programma. We eten samen onze boterhammen op in de refter of buiten in het zonnetje. 

Alle kampen Musical Academy Ons team