Ons team

Wij willen jullie kleutertjes, kids en tieners ten volle laten spelen, leren, ontspannen, glimlachen en groeien. We zetten ons dan ook elke dag met veel enthousiasme en toewijding in voor de ontwikkeling en uitrol van activiteiten waarin kwaliteit en speelplezier altijd voorop staan.

JoMus bestaat momenteel uit vier straffe vaste medewerkers en een netwerk van ruim 250 animatoren en vakdocenten.

Nele Met den Ancxt

Oprichter | Zaakvoerder | Creatief en financieel directeur

Met een achtergrond als leerkracht en zangeres is Nele de altijd goedlachse drijvende kracht achter JoMus vzw. Haar ondernemingsgeest, passie voor jeugdwerk en talent om naar anderen te luisteren heeft geleid tot de oprichting van onze fantastische jeugdorganisatie. Met haar oog voor nieuwe opportuniteiten zorgt Nele ervoor dat JoMus blijft groeien en bloeien, terwijl ze tegelijkertijd een geweldige werkplek creëert voor haar team. Nele werkt zowel op strategisch als op projectniveau.

Mail Nele

Quinten Rasking

Verantwoordelijke AcadeMy | Administratief medewerker | Projectcoördinator

Quinten is de creatieve duizendpoot die onze Musical AcadeMy runt. Met zijn ervaring als zanger, acteur en danser is hij een grote meerwaarde voor onze activiteiten. Je ziet hem dan ook regelmatig in het veld staan als animator of kampverantwoordelijke. Naast zijn artistieke rol ondersteunt Quinten ook in administratie, boekhouding en organiseert hij vakantiekampen. Met Quinten aan boord zijn de mogelijkheden eindeloos!

Mail Quinten

Karolien Cornelis

Verantwoordelijke MarCom & Animatorennetwerk | Projectcoördinator

Karolien is onze eeuwige optimist en staat altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken. Ze is verantwoordelijk voor onze interne en externe communicatie, marketing, de uitbouw en het beheer van ons animatorennetwerk en voor de organisatie van vakantiekampen. Haar enthousiasme, perfectionisme en organisatorische skills zorgen ervoor dat onze boodschappen helder gecommuniceerd worden, dat onze activiteiten aanslaan en uitstekend verlopen en dat we de strafste monitoren kunnen verwelkomen in ons team.

Mail Karolien

Sophie Delacollette

Verantwoordelijk HR & Administratie | Projectcoördinator

Sophie is onze nieuwste aanwinst en heeft als voormalig verantwoordelijke van een kinderdagverblijf heel wat in haar mars. Ze vervult dan ook meteen een cruciale rol binnen JoMus. Als verantwoordelijke voor het boekingssysteem, de administratie, loonberekeningen, materiaalbeheer en allround projectmanagement zorgt ze ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. 

Mail Sophie

Axel Znamensky

Docent Musical AcadeMy

Lotte Heuten

Docent Musical AcadeMy

Rani De Deken

Docent Musical AcadeMy

Anke Goossens

Docent Musical AcadeMy

Timon Meert

Docent Musical AcadeMy

Zowy Van Lierop

Docent Musical AcadeMy

En natuurlijk ons fantastisch team van ruim 250 animatoren

Deel uitmaken van ons team?

Animator in hart en nieren of gloednieuw in het animatorenvak? Wil jij als ouder zelf eens kampverantwoordelijke zijn? Ben je een vrijwilliger die materiaal naar de kamplocaties wilt brengen? Of beschik je over expertise dat JoMus kan verrijken? Wij maken graag kennis met jou! Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina of laat van je horen via info@jomus.be

Bekijk onze vacatures