Musicalkampen

Een musicalkamp is de perfecte uitlaatklep voor kleine podiumbeestjes, artiesten in spé, of voor kids die simpelweg zin hebben in een superplezante week. Het is een mix van sport (dans), zelfontplooiing en expressie (theater en zang), spelletjes en onmetelijk veel fun. We bewegen en dansen er op los waardoor we nog meer energie krijgen! We kruipen in de huid van andere personages, knutselen props of ons decor en leren samenwerken. En dat allemaal onder leiding van echte musicalartiesten en artistieke animatoren.

De skills die kinderen opdoen op een musicalkamp zijn niet alleen handig op een podium, maar komen sowieso van pas tijdens de avonturen die hen nog te wachten staan. 

Onze musicalkampen zijn opgesplitst in afzonderlijke kampen voor kindjes van 3 tot en met 7 jaar ‘musicalinitiatiekampen’ en voor kids van 8 tot en met 15 jaar. Beide kampformules hebben een eigen aanpak en invulling in functie van de leeftijdsgroep. We leggen sowieso nooit druk op de kinderen. Niets moet, alles kan, want het is vakantie and we love it!

Valt je kind net buiten deze leeftijdsgroepen en wilt het toch graag mee op kamp? Contacteer ons dan gerust via info@jomus.be

Onze musicalkampformules

3-7 jaar

Meer info

8-15 jaar

Meer info

Deel uitmaken van ons team?

Wil jij als ouder zelf eens kampverantwoordelijke zijn? Wil je helpen om materiaal naar de kamplocaties te brengen? Animator in hart en nieren of gloednieuw in het animatorenvak? Of beschik je over expertise dat JoMus kan verrijken? Wij maken graag kennis met jou! Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina of laat van je horen via info@jomus.be