Speelkampen

Sporten, buitenspelen, knutselen, dansen, springkasteel-springen, spelletjes spelen, mysteries ontrafelen, kampen bouwen, toneelspelen en nog zoveel meer. Kortom: een programma speciaal ontworpen voor nieuwsgierige en energieke speelvogels van 3 tot 10 jaar! Onder de begeleiding van enthousiaste animatoren. Kom je meespelen?

Praktisch

Er is elke dag opvang voorzien vanaf 8 uur. De kampactiviteiten starten om 9u30 en eindigen om 16u. Wie nog niet meteen naar huis wil, kan terecht in de opvang tot 17u30.

Kids die moegespeeld zijn of graag wat willen uitrusten, kunnen ’s middags een dutje doen op een rustige plek onder toezicht van één van de animatoren. 

Elke week komt de fruitboer langs zodat we 2x per dag van lekker vers seizoensfruit of knapperige groentjes kunnen smullen. Wie liever zijn/haar koekje opeet, mag dat natuurlijk ook.

Meer info nodig of heeft je kind een vraag? Contacteer ons gerust via info@jomus.be

Kampthema's

Waar zitten die echte zeemeerminnen, zeemeermannen en zeeridders? Duik mee in ons onderwateravontuur vol kleurrijke koralen, schattenjachten en dansfeestjes met zeesterren! Ontdek de geheimen van de oceaan en word zelf een speelse dolfijn of een ondeugende krab! Neem je duikbril en snorkel alvast bij de hand, want deze zomer wachten spetterende diepzeeactiviteiten op jou! Onderwaterwereld, here we come!

Welkom in de Gekke Beroepen Stad! Melkwegafstoffers, regenboogschilders, bananenschillers, sproetentellers of… wat wil jij graag zijn deze week? In ieder geval: op ons speelkamp bouwen we samen een gekke stad waar we ons beroep ongegeneerd kunnen uitvoeren. En wie weet hebben we wel tijd over om een dierenmodeshow te organiseren? Zo gek! Te gek!

Boodschap voor alle dolle narretjes, ridders, ridderinnen en drakenfluisteraars: wees welgekomen op ons middeleeuws speelkamp! Neem deel aan sport- en speltoernooien, dans als een kip in het koninklijk hof, tem draken met zelfgemaakte attributen en bedenk toverspreuken en raadsels die zelfs de wijze tovenaars verbazen. Tot in het kasteel, middeleeuwers!

Ahoy ontdekkingsreizigers! Laat je paspoort gerust thuis, want we maken een waanzinnige wereldreis zonder de kampplek ook maar een seconde te verlaten! Wij gaan op speeltuinexpeditie met ons zelfgemaakt materiaal, gaan op zoek naar exotische lekkernijen en spelen de dolste spelletjes. Oh ja, neem gerust je knuffeldier mee als extra reismaatje als je dat fijn vindt. Wij verwachten jullie!

Ollah! Deze week draaien we de dingen om en laten we de zwaartekracht even voor wat het is. Schoenen aan je handen, sokken op je hoofd, waarom niet! We beginnen onze dag met een afscheidsgroet en eindigen met ochtendgymnastiek. En wat met de middagpauze? Ach, dat zien we wel als het zover is! Speel tikkertje achterstevoren, loop achteruit door de speeltuin en ontdek wat er gebeurt als je knutselt met je ogen dicht. Bereid je voor op een week vol grapjes en plezier!

Boek je kamp

Voel jij het ook al kriebelen?

Bekijk alle kampen Bekijk onze Musicalkampen

Zit je nog met een vraag?