Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op jouw vraag? Wij helpen je heel graag verder. Stuur een e-mail naar contact.jomus@gmail.com

In september hebben we iedere week een proefles voor onze AcadeMy’s. Maar ook tijdens het schooljaar kan je nog een proefles komen volgen. Daarvoor schrijf je in op onze website, waarna wij jou contacteren om een moment af te spreken.

  • Een proefles voor de AcadeMy van Mechelen kan je hier aanvragen.
  • Een proefles voor de AcadeMy van Kapelle-op-den-Bos kan je hier aanvragen.

Dit kan meteen na de proefles door de verantwoordelijke ter plaatse aan te spreken. Of later via onze website. De kostprijs van de proefles wordt van het inschrijvingsgeld afgetrokken.

De groepen op onze kampen en AcadeMy’s zijn verdeeld op basis van leeftijd. Zo kunnen onze leerkrachten differentiëren in hun lessen. Als je graag bij een vriend(in) zit, kan je dit altijd vragen. Je kan dit doen door dit bij inschrijving als opmerking door te geven of door ons een berichtje te sturen via ons contactformulier met vermelding van leeftijd en naam.

Je kan je ook inschrijven zonder een account aan te maken. Dan kies je bij betaling voor ‘afrekenen als gast’. Een account aanmaken heeft wel als voordeel dat je steeds een overzicht behoudt van al je inschrijvingen.

Je kan ervoor kiezen om het inschrijvingsgeld voor onze Musical AcadeMy’s in vier schijven te betalen. Daarvoor gebruik je de code “schijf1” bij het betalen. Je ontvangt na inschrijving een e-mail met informatie voor de rest van de betaling.

Op onze kampen is er opvang voorzien voor en na het kamp, van 8u tot 17u30.

Wanneer een kamp omwille van COVID-19 niet (of niet zoals gepland) kan plaatsvinden, proberen we steeds een alternatief te voorzien. Er zijn dan enkele opties: 

  • Je kiest ervoor mee te gaan in het alternatief
  • Je zet je inschrijving om naar een ander kamp of naar een waaardebon te gebruiken op onze website
  • Je kiest voor annulatie en krijgt het volledige inschrijvingsgeld terug
  • Je brengt ons zo snel mogelijk op de hoogte via contact.jomus@gmail.com, je voegt ook een ziektebriefje/bewijs toe
  • Je kan kiezen voor een waardebon, te gebruiken op onze website, of een volledige terugbetaling
  • Indien het kamp al aanvang had genomen met aanwezigheid van de deelnemer, kan je kiezen om het inschrijvingsbedrag, verminderd met het aantal gevolgde kampdagen, terug te krijgen in een waardebon, te gebruiken op onze website, of in een volledige terugbetaling.

Dat kan zeker. Onze vakantiekampen worden door de verschillende mutualiteiten gedeeltelijk terugbetaald. Elke mutualiteit heeft zijn eigen formulieren. Hier kan je er heel wat terugvinden. Je geeft dit formulier aan het begin van het kamp af, en krijgt het op het einde van het kamp ingevuld terug mee.

Als ouder kan je belastingvermindering krijgen voor de kosten die je maakt voor de opvang van je kinderen – en dus ook voor opvang op een JoMus-kamp.

Voor alle kampen vanaf 2021 zullen automatisch fiscale attesten verstuurd worden in april 2022.

We hebben een Musical AcadeMy in Mechelen en een Musical AcadeMy in Kapelle-op-den-Bos.

Onze kampen gaan door in Mechelen, Kapelle-op-den-Bos, Laken, Belsele, Zulte, Malle en Tongeren.

De precieze locatie van onze AcadeMy’s en kampen kan je hier terugvinden.  

De lessen van onze Musical AcadeMy’s zijn voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar. Op onze kampen zijn kinderen vanaf 3 jaar welkom.

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij kampen. Op zaterdagen van schoolvakanties is het geen musicalles in onze AcadeMy’s.

Je kan bij het aanmelden een t-shirt vragen. Je krijgt deze dan tijdens de pauze. Na de les ontvang je een mail met de betalingsgegevens.

Onze locatie in Mechelen bevindt zich in de autoluwe zone, waardoor je het terrein niet kan oprijden tijdens de musicallessen. Je kan parkeren in Parking Zandpoortvest, dit is gratis op zaterdagen. Van daaruit is het tien minuten wandelen naar onze Musical AcadeMy.

Ja hoor! Alle optredens van de kampen en AcadeMy’s vind je terug op ons Youtube-kanaal.

Je kan ons volgen op onze verschillende social mediakanalen:
Facebook, Instagram, Youtube en TikTok.

Geen nieuwtjes of acties missen? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief via karolien.jomus@gmail.com.