Dit weekend sloten wij het allereerste DigiMus kamp af!

Op 6 april startte het gloednieuwe DigiMus. 21 kinderen begonnen samen met 4 leerkrachten aan dit avontuur. De deelnemers schreven zelf hun teksten en met ondersteuning van de leerkrachten maakten ze samen een online musical. 

Na een week dansen, zingen en acteren maakten alle deelnemers filmpjes van hun stukje. Leerkracht Melanie heeft een week lang elke dag gemonteerd en al deze filmpjes samen gezet. Het eindresultaat: DigiMus, de online musical!

Exact één week na het afsluiten van het kamp verzamelde iedereen terug achter zijn of haar scherm. In een laatste videogesprek kon je zien dat het hele gezin verzameld was met een hapje en een drankje en dat iedereen zich mooi had gemaakt voor dit moment. 

Na een korte speech was het zo ver, de show kon beginnen. Alle cameraatjes en microfoons uit en ACTIE! Het was een musical vol toffe dansjes, grappige teksten en prachtige liedjes. En dit allemaal zelf gemaakt door onze deelnemers.

JoMus wil dan ook graag de deelnemers bedanken voor hun enthousiasme. En natuurlijk ook de ouders voor het filmen van hun kinderen. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *