Musicalkampen (8 tot 15 jaar)

Doet jouw kind niets liever dan zingen, dansen en acteren? Wil het die passie verder laten groeien, (podium)ervaring opdoen of simpelweg superveel plezier maken met kids met dezelfde interesses? Dan zijn onze musicalkampen écht iets voor jullie. De kinderen leren hier op een speelse manier een aantal zang-, dans- en voordrachtstechnieken en werken op hun eigen ritme toe naar een echte minimusical. Dit allemaal onder de begeleiding van musicalartiesten en artistieke animatoren.

Onze kampen hebben een hoge funfactor, maar ook een educatief karakter. De kids leren hier samenwerken, zelfvertrouwen opbouwen en expressie vinden door middel van spel en interactie. We triggeren en inspireren hen een hele dag door, maar we zetten hen nooit onder druk. Niets moet, alles mag. Meer info over het programma vind je hieronder.

Naar de kampen

Programma

Praktisch

Er is elke dag opvang voorzien vanaf 8 uur. De activiteiten starten stipt om 9u30 en eindigen om 16u. Wie nog niet meteen naar huis wil, kan terecht in de opvang tot 17u30.

Elke week komt de fruitboer langs zodat we 2x per dag van lekker vers seizoensfruit of knapperige groentjes kunnen proeven. Wie liever zijn/haar eigen tussendoortje opeet, mag dat natuurlijk ook.

Op de laatste kampdag voeren de kinderen de musical op waar ze heel de week naartoe hebben gewerkt. Spannend! Meer info hierover volgt tijdens de kampweek.

Boek je kamp

Voel jij het ook al kriebelen?

Bekijk de andere themakampen Musicalinitiatiekampen 3 tot 7 jaar

Vragen? Contacteer ons gerust.